На главную | Приветствую Вас Гость | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]

  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: SunR1der, Artem_Anatol  
Форум » Покатушки. Собрания. Планирование. Обсуждения » Ближайшие события » Kyiv Fall Freestyle Fest 2009 (14-15.11.09) (Другий міжнародний фестиваль Києва ролликового спорту ;))
Kyiv Fall Freestyle Fest 2009 (14-15.11.09)
azul_mamut_de_locuraДата: Суббота, 12.09.2009, 11:23 | Сообщение # 1
Пешеход
Группа: Новобранцы
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
K3F '09 - Version 2.0

Від імені RSG_Team хочемо привітати всіх роллерів   і оголосити про проведення другого міжнародного найбільшого в Україні роллер фестивалю Kiev Fall Freestyle Fest!

Всі ви вже давно чуєте розмови тут і там про проведення цього фесту, про постійні переноси з датами і впевненістю в тому, що він буде проходити в РТЦ "Блокбастер") Так наша команда приготувала для вас сюрприз! Сьогодні ми завершили перший етап підготовчого процесу і з гордістю заявляємо:
K3F '09 - Version 2.0 буде проходити в Києві14-15 листопада на території  роллер-дрому в новому ТРЦ "Dream Town".

Як не крути, а роллер-спорт розвивається, і хочеться наголосити саме на слові спорт.  Але не зважаючи на це - на К3F збирається приїхати купа людей з ближнього і тепер вже дальнього wink зарубіжжя не дільки для змагань. Але і щоб подивитися на зірок світового слалому та просто потусити з друзями, К3F - це реальна можливість ще раз, в останнє в цьому році, з'їхатися , поспілкуватися та просто неймовірно кайфово провести час. Згадати про їжджений сезон, Відкриття, Тисовець, Одесу, Харків.. К3F робиться для вас друзі і ми ще з липня готуємо його саме для того, щоб кількість приїжджих роллерів була не меншою за Відкриття сезону)) За за кілька діб про нього буде знати Франція, Росія, Білорусія, Молдова, Румунія, Корея, Польща і ВСЯ УКРАЇНА.

Місце: ТРЦ "Dream Town" - новий торгово-розважальний гігант Києва, що протягується між трьома станціями метрополітену - Оболонь-Мінська-Героїв Дніпра. Неймовірні площі, величезна інфраструктура. А головне - величезна розважальна зона і третій роллер-дром в столиці України! Перша частина комплексу буде відкрита 8-9 жовтня.
Роллердром знаходиться на третьому поверсі комплексу і матиме площу приблизно в 1200 кв.м. - 54 на 22 метри. Що являє собою в півтора рази більшу площу ніж займає ще вчорашній найбільший роллердром Киева  . Окрім цього в проекті (і уже реалізується) - над роллердромом буде сучасний шорт-трек . На території роллердому знаходиться 6 колон, але вони не симетрично по центру, і ділять роллердром з розрахунком 70/30. Для змагань це навіть краще, на більшій території будуть проводитися змагання, а на меншій - розігрів перед ними. Роллердром матиме шорохувате покриття, яке буде нагадувати за своїми властивостями асфальт. Це зовсім не те, що є в Блокбастері чи Пантері  ;).
Сайт: На сьогодні вже існує і на повну запущений в роботу сайт фестивалю, де можна ознайомитися з деякими правилами проведення змагань, інформацією про місце проведення, проживання та інформацією для спонсорів. Варто наголосити, що сайт багатомовний. Протягом тижня на сайті буде розміщена ще певна інформація в кожному розділі і додано меню ще з декількома мовами. Там же буде додана реєстрація на змаганнях http://k3f.org.ua/
Звісно ми є на WSSA http://www.worldslalomseries.com/events/wo...eries/kiev-fff/wo...eries/kiev-fff/ та у списку подій слаломної серії на рік http://www.worldslalomseries.com/events/
Наразі ми прикладаємо всіх зусиль, щоб нам повернули наш чесно заслужений жовтий конус, сподіваємося, що в найближчий час це станеться     :superman:

По факту на 14-15 листопада:
В програмі фестивалю заплановані дисципліни:


  • Slalom battle
  • Speed slalom
  • Slide contest
  • Wizards
  • Freejump
  • Highjump (new!)
  • Street Hockey

* певні специфічні дисципліни можуть бути винесені на окрему територію (ми намагатимемося по максимуму знешкодити розрив у місці та часі).

Кінцевий розклад змагань і деталі фесту можна буде знайти тут протягом місяця, про всі новини ми будемо повідомляти від імені організаторів, також новини будуть регулярно (в першу чергу) з'являтися на нашому сайті, слідкуйте за ним))

За участь у змаганнях - кожен має сплатити в реєстраційний фонд 35 грн. Не залежно від форми змагань (командна чи індивідуальний залік). В дні фестивалю (до офіційної церимонії нагородження) вхід на роллердром вільний!!

ДЯКУЄМО ЩО ВИ З НАМИ, а ми з вами, з повагою RSG_Team!
____________________________

За кілька діб ви буду знати ім"я свого "Городового". Який надалі буде  слідкувати за вашим містом.  Та відповідати на всі ваші майбутні питання wink

Головний форум К3F - http://rollerportal.com/forum/index.php?showforum=72

Сообщение отредактировал azul_mamut_de_locura - Суббота, 12.09.2009, 12:14
 
gefДата: Среда, 16.09.2009, 12:17 | Сообщение # 2
Умеет кататься
Группа: Проверенные
Сообщений: 30
Репутация: 0
Статус: Offline
Спасибо за инфу! Ого, новый роллердром. Приеду в качестве зрителя по-любому.

Fila Helix Wave '07 | Seba FR2 '08
 
SunR1derДата: Пятница, 18.09.2009, 14:31 | Сообщение # 3
Администратор
Группа: Администраторы
Сообщений: 194
Репутация: 0
Статус: Offline
да.пасиб за инфу. надо будет постараться приехать

 
azul_mamut_de_locuraДата: Пятница, 09.10.2009, 16:14 | Сообщение # 4
Пешеход
Группа: Новобранцы
Сообщений: 6
Репутация: 0
Статус: Offline
Ітак, нарешті ми можемо викладати для вас точну інфу, щодо проведення К3Ф. Як вже стало традиційним, перші плани, щодо місця та часу проведення К3Ф не вдавалося реалізовувати (так було і минулого року). Ось і тепер, з певних причин ми трошечки змінили формат, ми змінили місце і дати нашого роллер-зльоту

ВАШІЙ УВАЗІ ПРЕДСТАВЛЯЄТЬСЯ "K3F '09 - Version 2":

7-8 листопада 2009 року. РТЦ "Блокбастер" + парковка гіпермаркета "Ашан"

Хочеться дещо зазначити! В цьому році наш фестиваль переживе певні зміни в своєму форматі і ми сподіваємося, що це піде тільки на користь
Ми вирішили зробити фест більш ФСКашним!! Тому цього року спробуємо провести всі варіанти стрибків (як це вдасться по часу - побачимо, але наразі заявляємо всі), буде проведений шикарній Слайд-контест і супер-чемп по Візардам, на які виділяється майже повністю цілий день!
Окрім цього, заплановані показові виступи Агресорів, які покажуть майстер-класси!))
Слалом, слалом...хм, слалом! ТАК, слалом! Цього року ми робимо його ще більш доступнішим для вас. Він буде проходити на "Українському рівні", для того, щоб зірки українського слалому могли реально завоювати медалі, а не просто сухо спостерігати за змаганнями. Зазначимо, що слалом-змагання являються як і раніше рейтинговими. (Сірий конус по рейтингу WSSA).

По факту :
В програмі фестивалю заплановані дисципліни:

* Stylejump (new!)
* Highjump (new!)
* Freejump
* Longjump
* Slalom battle
* Speed slalom
* Slide contest
* Wizards

* Wizards будуть винесені на окрему територію (ми намагатимемося по максимуму знешкодити розрив у місці та часі). Більше того, наразі проводиться робота над тим, щоб Візарди проводилися на критій площі!!
За участь у змаганнях - кожен має сплатити в реєстраційний фонд 35 грн. Не залежно від форми змагань (командна чи індивідуальний залік).

* Кінцеву програму і затвержденний перелік дисциплін буде вивішено за два тижні до фесту!

 
Форум » Покатушки. Собрания. Планирование. Обсуждения » Ближайшие события » Kyiv Fall Freestyle Fest 2009 (14-15.11.09) (Другий міжнародний фестиваль Києва ролликового спорту ;))
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:
Rolling Cherhihiv © 2008-2024